Job opportunity

 

JUBILEE, platform voor artistiek onderzoek en productie is op zoek naar een COÖRDINATOR (M/V).

 

Jubilee is een not-for-profit structuur, die het werk van 5 internationale beeldende kunstenaars productioneel en administratief omkaderd.

Er zijn geen specifieke diploma vereisten, wel verwachten wij een gedegen kennis van de hedendaagse internationale kunstscène en interesse in het werk van de kunstenaars die bij Jubilee aangesloten zijn.

Naast de coördinatie van de activiteiten verwachten wij van de coördinator dat hij/zij in staat is de werking van Jubilee inhoudelijk mee uit te dragen. Ervaring vanuit een vergelijkbare positie is niet vereist, maar is wel een pluspunt. De toekomstige coördinator van Jubilee is drietalig (NL, F, E), en beheerst relevante informatica programma’s in context van het aanmaken en beheren van teksten, spreadsheets, en adresbestanden. Kennis van grafische programma’s is een bonus.

De coördinator van Jubilee is vertrouwd met de Brussels kunstscène en is bij voorkeur gehuisvest in Brussel. Hij/Zij heeft uitgesproken sociale vaardigheden en neemt initiatief als communicatief netwerker. De coördinator is creatief, maar tegelijk punctueel, planmatig en praktisch ingesteld en heeft een sterke verantwoordelijkheidszin.

 

 

TAKEN DAGELIJKSE LEIDING
– Coördinatie van de ontwikkeling en productie van beeldende kunst- en audiovisuele projecten van Jubilee en haar leden
– Algemeen coordinator gastprojecten van Jubilee Aansturen van een team van productiemedewerkers, stagiair(e)s & vrijwilligers
– Ontwikkelen en verfijnen van werkinstrumenten (contracten, overeenkomsten…) voor ontwikkeling, productie en distributie
– Zich inwerken in de (intern)nationale context om de werking van Jubilee verder uit te bouwen

 

 

FINANCIËN & ADMINISTRATIE
– Verantwoordelijk voor fondsenwerving voor projecten
– Planning en beheer administratie & financiën (boekhouding en RVB)
– Uitbouwen van de organisatie-infrastructuur en het Jubilee archief

 

 

COMMUNICATIE
– Inhoudelijke representatie van Jubilee in nationale & internationale partnerships
– Online- en offline werkinstrumenten ontwikkelen en beheren voor een goede interne & externe communicatie (website, nieuwsbrieven, sociale media…)

 

 

SOLLICITEREN
Jubilee biedt een 4/5 contract van onbepaalde duur met een marktconforme verloning. Ingang van het contract mogelijk vanaf 15 november 2016.

Geïnteresseerden kunnen tot 30 september 2016 hun kandidatuur indienen. Stuur een mail met motivatiebrief + CV (samen in 1 pdf) naar: kitchen@jubilee.test.

Tussen 3 en 7 oktober plannen wij enkele gesprekken.

 

job description